Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
vrijdag, 23 februari 2018 13:06

Tips voor het huren van een auto in Italië

Voor jullie en jullie gasten is het waarschijnlijk dat jullie gaan vliegen naar Italie en dan op het vliegveld een auto willen huren. Zo hebben jullie de vrijheid om te gaan en staan waar jullie willen en veel van de trouwlocaties in Italie zijn alleen te bereiken per auto. 

Het huren van een auto is tegenwoordig steeds makkelijker, het enige wat je nodig heb is je rijbewijs en een creditcard. 

Waar moet je verder op letten wanneer je een auto huurt? 

Tip 1

Zoek van tevoren on-line op of de verhuurder van jullie voorkeur zich op het vliegveld begint. Sommige verhuurders bevinden zich buiten het vliegveld en zijn enkel bereikbaar via een shuttle bus.

Tip 2

Als jullie je auto op een andere locatie in willen leveren dan waar jullie hem hebben opgehaald, vraag dit dan van tevoren na bij de verhuurder. Meestal is dit geen probleem, maar er zijn vaak wel enkele voorwaarden aan verbonden.

Tip 3

Controleer samen met de verhuurder of er eventuele schade is aan de auto wanneer jullie de auto voor het eerst zien. Zo zijn jullie er zeker van dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tip 4

Lees de voorwaarden van de verzekering een keer grondig door. In de voorwaarden staat precies wat je moet doen als je schade hebt gereden.

Tip 5

Voor meer informatie verwijzen we graag naar http://www.holidaycars.com/autohuur/

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Lees alle blogs over