Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
dinsdag, 06 maart 2018 08:29

UPDATE HUWELIJKSE VOORWAARDEN

Beperkte Gemeenschap van Goederen geldt m.i.v. 1/1/2018. In Italie kunnen jullie tijdens de voorafspraak alleen aangeven of jullie op huwelijkse voorwaarden trouwen of in gemeenschap van goederen. 

Vanaf 1 januari is het in Nederland zo dat je in beperkte gemeenschap van goederen trouwt. Dit houdt o.a. in dat bezittingen en schulden van voor het huwelijk niet verdeeld worden. Ook erfenissen en schenkingen (tijdens of voor het huwelijk) vallen buiten de gemeenschap. Verder blijft de gemeenschap van goederen in stand. Alles wat jullie tijdens het huwelijk samen kopen of schulden die jullie samen aangaan zullen moeten worden verdeeld. Ook bezittingen die voor het trouwen al van jullie samen waren moeten fifty-fifty worden verdeeld. 

Willen jullie toch in gemeenschap van goederen trouwen en alles samen delen: Dus alle bezittingen en schulden van tijdens, maar ook van voor het huwelijk, dan kan dit nog wel. Hiervoor kunnen jullie huwelijkse voorwaarden laten opstellen bij de notaris. Het is aan te raden dit voor aanvang van het huwelijk te doen. 

Meer informatie kan je vinden op: https://huwelijksevoorwaarden-nl.nl/

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Lees alle blogs over