Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inge en André

Getrouwd: mei 2009 in Certaldo

Verslag

Hallo Mariska,

We hebben echt een supermooie dag gehad op 8 mei! Hartelijk dank voor al je hulp  en aanbevelingen! Hierdoor konden we onze droomdag precies zo verwezenlijken als dat we in ons hoofd hadden.

De Fattoria was echt geweldig. Een geweldige omgeving, met uitzicht op San Gimignano en een zeer goede kok. We kunnen deze locatie zeker aanbevelen voor toekomstige trouwparen! Ze waren daar zeer hartelijk en behulpzaam bij alles.

We zijn met onze families op 2 mei aangekomen en hebben van tevoren nog een weekje het mooie Toscane kunnen verkennen.

’s Avonds 7 mei kwamen al onze vrienden aan, en hadden we een welkomstdiner voor iedereen geregeld.

Op 8 mei was het in Toscane, tot ons grote genoegen, echt prachtig weer. Mijn zusje heeft me geholpen met de jurk en make-up, en vervolgens was  het wachten op de kappers. Die waren helaas iets te laat, waardoor ik toch wel wat zenuwachtig begon te worden. Maar gelukkig kwamen ze dan toch. Met zijn tweeën en  zijn ze een uur met mijn haar bezig geweest, maar het zat dan ook erg mooi.De fotograaf was er al om 09:30 en heeft dus nog mooi foto’s kunnen maken van alle voorbereidingen. Ook het boeket en de corsages waren prachtig, met witte rozen en paarse eustoma’s.

Ondertussen stond André, samen met de familie en vrienden buiten te wachten tot ik klaar was.Daarna heeft hij me opgehaald bij de casseta. Hierna is iedereen vertrokken naar Certaldo.
De trouwauto  trok erg veel bekijks. Onderweg  waren er een hoop mensen die naar ons zwaaiden of even toeterden.

Het Palazzo was ondanks de renovatie die op dat moment werd uitgevoerd helemaal opgeruimd zodat de ceremonie op de binnenplaats kon plaatsvinden. Wat we geweldig vonden was de Italiaanse ambtenaar, met een echte Italiaanse sjerp. De tolk vertaalde alles  perfect. Nadat we beiden op het juiste moment SI gezegd hadden, zijn we door het stadje gelopen. Daar hebben we in de binnentuin genoten van een lekkere lunch. Daarna zijn André en ik met de fotograaf meegegaan om foto’s te maken.

Om 16:00 was iedereen weer in het hotel voor het aansnijden van de taart en een glas Spumante. Vervolgens was er een aperitief met een hapjesbuffet, waar wij vele lieve, leuke verrassingen in ontvangst mochten nemen. En omdat voor Italianen feest gelijk staat aan eten, volgde er daarna een heerlijk 6-gangen diner. Zoals gezegd was het erg mooi weer, dus we konden buiten eten aan een lange tafel op een overdekt terras. De tafel was door de bloemist prachtig opgemaakt, met dezelfde bloemen als in het boeket, en appels, druiven en prachtige kandelaars, echt heel mooi!  En terwijl de volle maan langzaam steeds hoger aan de hemel steeg, genoten wij van het eten, de wijn en het goede gezelschap.

Kortom, het was een sprookjesachtig mooie dag, waar we nog lang van zullen nagenieten!

Liefs
André en Inge Bergsma

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.