Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Annemieke en Koos

Getrouwd in juli 2009 in Lucca

Verslag

Beste Mariska,
 
Dank je wel voor je mail, en inderdaad het is voor ons onvergetelijk geweest;we hebben een echte droom huwelijksdag gehad.

Dit ook mede door jouw organisatie voor verschillende dingen ter plekke; met de tolk hebben we twee dagen voor de dag kennis gemaakt om e.e.a. te regelen op het gemeentehuis, ze heeft ook nog wat tips gegeven over diverse restaurants. Op onze trouwdag was zij uiteraard aanwezig bij de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis. De fotograaf; Domenico hebben we vrijdag (trouwdag) pas voor het eerst ontmoet, maar de klik was er meteen en hij snapte "het".

Kortom een heerlijke dag, waarbij de romantiek de hoofdrol had maar bijrollen waren er velen: de mooie omgeving, de zon, onze familie, de vele onbekende mensen met spontane reakties, de mooie plechtigheid, de fotograaf, het restaurant, Carlos en Pietro met de paarden, de indeling van de dag; die we zelf zo gekozen hadden en mede daardoor was het helemaal onze dag, maar ook de bode van de comune, eigenlijk teveel om op te noemen.
 
Mariska, nogmaals dank je wel voor je perfecte organisatie en je betrokkenheid.
 
Met vriendelijke groet,
Koos en Annemieke

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.