Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Patricia en Nico

Getrouwd in juni 2010 in Certaldo

Verslag

Onze bruiloft was een waar sprookje!
 
Toen we op woensdag aankwamen bij de fattoria overtrof het al onze verwachtingen, zo mooi! Het personeel was echt heel vriendelijk en behulpzaam. Op vrijdag arriveerde onze gasten bij de fattoria. Het was echt geweldig om hun daar te verwelkomen. We hebben met z'n allen lekker gezwommen in het zwembad en genoten van een Toscaans wijntje. Nadat iedereen zich lekker had opgefrist begonnen we ‘s avonds aan het welkomst diner.
 
De trouwdag was heel ontspannen. Alles liep op rolletjes. We hadden prachtig weer, de kapper heeft heel mooi werk geleverd, de bloemen waren zoals we ze in gedachten hadden en de fotografen hebben geweldige foto's gemaakt.
 
Een leuk ritje met de auto door de bergen bracht ons naar Certaldo. In Certaldo aangekomen moesten we met z'n allen in de kabeltrein omhoog (erg leuk!). Daarna liepen we voorop omhoog naar het Palazzo, we voelde ons net celebreties! Alle mensen op straat klapte en feliciteerde ons, dat gaf een zeer welkom gevoel. Na de ceremonie gingen we naar de taverna voor de bruidstaart en de lunch, alles was tot in de puntjes verzorgd en het uitzicht vanaf het terras was adembenemend. Na de lunch gingen we terug naar de fattoria om daar vervolgens witte ballonnen met kleine wenskaartjes op te laten.
 
Nadat we ons een beetje hadden opgefrist begonnen we on half 7 met het aperitief. Er stond een tafel vol met allemaal lekkere hapjes en daar hoort natuurlijk een heerlijke prosecco bij. We vervolgde onze avond met een huwelijksdiner, het eten was echt perfect zelfs een beetje teveel. Tussen de gangen door hadden we tijd om te dansen, het was een geweldig feest!
 
Op zondag namen we afscheid van onze gasten, waarna we onze huwelijksreis voortzetten in het prachtige Toscane.
 
Mariska, we willen je nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Onze trouwdag was onvergetelijk!
 
Nico en Patricia

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.