Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Debby en Rick

Getrouwd in juni 2010 in Certaldo


Fotograaf: Martijn Scholtens

Verslag

Hoi Mariska,
 
Gisteren zijn we terug gekomen van een heerlijke huwelijksreis door toscane.
We zijn absoluut helemaal verkocht aan deze streek. De fantastische verschillen tussen cultuur, romantische heuvels en rauwe bergen in het noorden.
 
We hebben een fantastische dag gehad 10 juni. Kon niet beter!
De Fattoria overtrof onze verwachtingen! Zo mooi, romantisch en ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaren.
10 juni liep helemaal relaxed en het weer was fantastisch! De kapster kwam op tijd en heeft prachtig werk afgeleverd! Wow wat een vakwerk! Beter dan mijn proefkapsel in Nederland. Ook de bloemen kwamen op tijd en zijn de hele dag mooi gebleven.
Om 10:00 uur ben ik door mijn vader vanuit ons appartement op de Fattoria weggeven aan Rick in aanwezigheid van onze familie.
 
We zijn naar Certaldo gereden, waar Rick en ik de hele familie en wat vrienden hebben opgewacht vanuit het stadhuis. Het was een erg mooi gezicht om iedereen naar boven te zien lopen. Om 11:00 uur zijn we getrouwd. Zowel de ambtenaar van de burgelijke stand als de tolk waren erg vriendelijk en de ceremonie was lekker kort en krachtig.
Het stadhuis was super mooi en het voelde heel intiem om daar met zo'n klein groepje bij elkaar te zitten.
Na wat foto's te hebben gemaakt zijn we door gelopen naar het restaurant. Er was een hele mooie lange tafel gedekt en de champagne stond al klaar. De taart was ontzettend lekker en ging er bij iedereen goed in! Ook de lunch was ontzettend goed verzorgd en erg lekker! Het was heerlijk om hier rustig te zitten en een beetje bij te praten met de familie en de overgekomen vrienden. Echt een goede plek met een fantastisch uitzicht om lekker tot rust te komen.
 
Rond een uur of half 3/ 3 uur zijn Rick en ik en de fotograaf erop uit gegaan om foto's te maken. De familie is toen terug gegaan naar de Fattoria en hebben zich prima vermaakt bij het zwembad. We hebben prachtige foto's gemaakt in Certaldo. Het voordeel was dat het er ontzettend rustig was en we de straatjes in konden lopen zonder andere mensen tegen te komen. Ook zijn we nog de natuur in gedoken om daar wat mooie plaatjes te schieten.
 
Ondertussen had Umberto onze tafel in de tuin van de Fattoria gedekt en werd al het eten op een andere tafel uitgestald. Wat een overvloed aan heerlijk eten!!!! We hebben ontezettend genoten van deze avond en hebben tot lekker laat Vin Santo en Grappa zitten drinken met de hele familie. Er zijn mooie speeches gehouden en hier en daar heeft ook een traantje gevloeid.
 
We kunnen terug kijken op een prachtige dag, die tot de puntjes gerelged was! Hiervoor willen we je ontzettend bedanken! Zonder jouw was onze droom in Italie nooit werkelijkheid geworden. We hadden ons geen mooiere en betere dag kunnen voorstellen en dit heeft al onze verwachtingen overtroffen.
 
Hierbij sturen je we ook de eerste 2 foto's die we hebben gehad van onze fotograaf.
 
Nogmaals hartelijk bedankt!!!
 
Liefs,
Rick en Debby

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.