Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Over Eventi Italiani; Trouwen in Italië

Mariska Bakker, oprichter van Eventi Italiani: ‘Of een zomerbaantje als serveerster in een Italiaans hotel soms iets voor mij was’, vroeg het uitzendbureau.

Niet veel later vertrok ik samen met een vriendin naar Calabrië, het authentieke Italië. Ondanks dat we alleen kost en inwoning kregen, hadden we er de tijd van ons leven: Overdag werken, ’s avonds naar de lokale disco. Omdat er in die regio nog nauwelijks toeristen kwamen en iedereen wilde weten wie die Nederlandse meisjes waren, voelden we ons soms net popsterren. Het Italiaanse leven trok me meteen: Het weer, het eten, de gastvrijheid: La Dolce Vita! Ook de zomers daarna had ik vakantiebaantjes in Italië en leerde ik het land, de taal en cultuur steeds beter kennen.

Hoewel ik me er niet definitief wilde vestigen, voelde ik dat mijn hart daar ook lag. Blij was ik met een baan bij een Italiaans bedrijf in Amsterdam.

Na mijn eigen Italiaanse bruiloft kwam ik op het idee om ook andere stellen te gaan helpen met het plannen van hun bruiloft in Italië. Wie had ooit gedacht dat een vakantiebaantje zo bepalend zou zijn voor de rest van mijn leven?

Nu, in 2021, nadat 2 trouwseizoenen in het water zijn gevallen door COVID-19 heb ik mijn bedrijf heringericht en werk ik op coaching- en consultancy basis voor stellen die graag in Italië willen trouwen. De zomers brengen we nog steeds ieder jaar door in Italië, ook mijn dochters zijn inmiddels verknocht geraakt aan de Zuid-Europese warmte. Wie had ooit gedacht dat mijn vakantiebaantje zo bepalend zou zijn voor de rest van mijn leven?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mariska bakker trouw toch in italie