Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Trouwlocaties in Italië

Om te trouwen in Italië kun je kiezen uit tal van prachtige trouwlocaties. Italië is een land met een grote variëteit in landschap en cultuur. Het heeft die bijzondere mix van traditie en levensstijl (La Dolce Vita!) waar vele verliefde stellen voor vallen. Het land biedt dan ook veel verschillende mogelijkheden bij het kiezen van de perfecte trouwlocatie om te trouwen in Italië: de bergen, de meren, de kust, de steden of het binnenland. Elke regio heeft haar eigen karakteristiek voor wat betreft landschap, keuken en klimaat.

Door de jaren heen hebben we al veel Italiaanse bruiloften georganiseerd op een groot aantal prachtige trouwlocaties. Inmiddels hebben we een brede selectie locaties in ons aanbod. Van een indrukwekkend kasteel tot een authentiek rustiek Toscaans boerderijtje. Alles kan voor de Italiaanse bruiloft van jullie dromen!

Willen jullie trouwen in Italië en hebben jullie zelf het oog laten vallen op een idyllisch stulpje of een plek met goede herinneringen? Ook dan kunnen jullie Eventi Italiani inschakelen. Voor de zakelijke afspraken met de betreffende locatie of voor het verzorgen van de overige zaken voor jullie bruiloft in Italië.

Onze top 3 trouwlocaties in Italië van het afgelopen trouwseizoen:

Om te trouwen in Italië waren onderstaande regio’s dit jaar het meest populair:

1) Gardameer
2) Le Marche
3) Toscane 

Naast de populaire trouwlocaties in Italië is Eventi Italiani ook zeer goed op de hoogte van de minder populaire, maar zeker niet minder bijzondere plekjes om te trouwen in Italië.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

locties-italie