Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Het meest bekende van alle meren in Italie, het grootste Italiaanse meer ook. Denk: Pittoresk ommuurde stadjes met smalle straatjes die uitkomen op het meer maken prachtige trouwlocaties zoals: Lazise, Malcesine, Torri del Benaco en Sirmione.

trouwen aan het Gardameer in Italië

Een groot pluspunt van het Gardameer is de goede bereikbaarheid. Via het vliegveld van Verona, maar ook per auto vanuit Nederland is het goed te doen. Een andere kenmerkende factor is natuurlijk het water. Geweldig om na de ceremonie op een boot te stappen voor een tochtje over het indrukwekkende meer. Voor velen heeft het Gardameer een grote nostalgische waarde omdat ze er vroeger met het gezin op vakantie gingen. Voor de meeste van de bruidsparen die ervoor kiezen om aan het Gardameer te trouwen is dit het geval. Er zijn zelfs stellen geweest die elkaar daar als tiener op vakantie ontmoet hebben en jaren later daar trouwden, hoe romantisch!

Trouwen aan het Gardameer in Italië

Kijk, ter inspiratie, naar de bruidsparen die jullie voorgingen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.