Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Trouwen in Italië: Stap voor stap

Jullie willen graag trouwen in Italië. Om er voor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt, moet er veel geregeld worden. Net als wanneer je in Nederland trouwt. Maar bij een Italiaanse bruiloft komt, alleen al vanwege de afstand en de taalbarrière, toch iets meer kijken. Eventi Italiani verzorgt het tot in de puntjes, precies zoals jullie de ideale Italiaanse bruiloft in gedachten hebben.

Trouwen in Italië; van e-mail naar afspraak

Jullie eerste contact met Eventi Italiani verloopt doorgaans per e-mail. Via deze site kunnen jullie informatie aanvragen over trouwen in Italië. Aan de hand van het ingevulde formulier kunnen wij jullie wensen voor een Italiaanse bruiloft globaal inventariseren en jullie vervolgens informeren over de mogelijkheden en tarieven. Het is natuurlijk ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken om samen de mogelijkheden voor het trouwen in Italië te bekijken en te bespreken.

Voorstel voor jullie Italiaanse bruiloft

Als we samen jullie ideeën en wensen voor het trouwen in Italië in kaart hebben gebracht, maakt Eventi Italiani een op maat gemaakt voorstel voor jullie “huwelijksarrangement”. Jullie voorkeuren zijn daarbij natuurlijk het uitgangspunt, zodat jullie kunnen uitkijken naar de Italiaanse bruiloft van jullie dromen.

“Trouwen in Italië”: De organisatie

Vaak nemen we de organisatie van de gehele Italiaanse bruiloft uit handen, maar het kan ook zijn dat het bruidspaar zelf een trouwlocatie in Italië op het oog heeft en dat Eventi Italiani wordt ingeschakeld om overige zaken regelen. Denk daarbij aan de catering, de fotograaf, het trouwvervoer, de muziek en andere belangrijke details. Iedere Italiaanse bruiloft is weer anders, elk bruidspaar dat in Italië wil trouwen heeft andere wensen. En Italië heeft als land en trouwlocatie zo veel te bieden dat aan ieders wensen voor een Italiaanse bruiloft voldaan kan worden.

Om een bruiloft in Italië te organiseren werkt Eventi Italiani vanuit Nederland. In de loop der jaren hebben we een mooi en betrouwbaar netwerk opgebouwd in heel Italië, bestaande uit trouwlocaties, accommodaties, restaurants, cateringbedrijven en een aantal professionals zoals tolk/vertalers, fotografen etc.

Bij het regelen van een bruiloft in Italië komt heel veel kijken. Het is prettig om dan één aanspreekpunt te hebben waar jullie al je vragen bij kunnen neerleggen. Zo kunnen jullie zonder stress toeleven naar jullie mooiste dag.

In de periode voorafgaand aan jullie Italiaanse bruiloft hebben wij intensief contact over de voortgang van de diverse zaken en samen werken we toe naar een voor jullie onvergetelijke ‘trouwen-in-Italië-ervaring’.