Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Angelique en Frans

Getrouwd in augustus 2008 in Lucca

Huwelijksweek Angelique & Frans - verslag                  

Op 25 augustus 2008 zijn wij vertrokken naar Italië wij kwamen aan op het vliegveld van Pisa en daar begon het grote avontuur van onze huwelijksweek!.Wij hebben onze keuze laten vallen voor het verblijf in een villa buiten Lucca, dit was een geweldige keuze omdat de mensen daar er alles aan gedaan hebben om het ons naar onze zin te maken. Wij hadden alle appartementjes afgehuurd en elke dag kwamen er familie, vrienden of collega’s aan om het gezelschap te versterken.

Op woensdag zijn wij in ondertrouw gegaan en na nog wat kleine dingetjes te hebben geregeld kwam de ‘grote’ dag steeds dichterbij!. Op donderdagavond hadden wij nog bij de villa pizza en wijn geregeld voor het hele gezelschap, lange tafels, kaarsen en tropische temperaturen brachten ons steeds meer in de stemming voor de volgende dag. 29 augustus 2008Om 1 uur lag Frans nog met onze vrienden in het zwembad terwijl ik vol spanning rondjes liep in het appartement. Om half 2 kwam de kapster die zoals zij zelf al zei werkelijk een ‘artist’ was en een sprookjeskapsel heeft gefabriceerd.

Toen was het moment daar dat ik mijn jurk aan moest trekken en de spanning steeg ten top, Domenico (de fotograaf) kwam om wat foto’s te maken waarna ik mijn entree maakte. Het was werkelijk een zeer mooi moment om in een idyllische omgeving te midden van alle mensen waarvan je houdt een dergelijk mooi ogenblik te mogen beleven. Wij vetrokken met zijn allen met de bus naar Lucca waar de huwelijksplechtigheid is voltrokken dit was ook heel speciaal om zo door de straten van Lucca te lopen en door alle Italianen aangesproken en gefeliciteerd te worden.De toast hebben we uitgebracht bij Gino’s Bar waar we een prosecco hebben gedronken en de bruidstaart hebben aangesneden. Ook hier was iedereen weer even lief en vriendelijk. Toen ging de bus naar het strand waar we eerst foto’s hebben gemaakt en de gasten nog konden zwemmen of dergelijke. Op het strand was het werkelijk een sprookje, lounge banken, kaarsen, goede muziek van Bruno en Claudio en geweldig eten maakten het helemaal compleet. Al onze gasten hebben de tijd van hun leven gehad en wij hebben een onvergetelijke bruiloft gehad in la bella Italia.  

Mede dankzij de keuze voor de villa, de kapster, fotograaf Domenico, Claudia  en de strandlocatie welke allemaal zijn aanbevolen door Mariska, en natuurlijk Mariska zelf hebben wij een huwelijk gehad die voor ons nergens anders zo mooi had kunnen zijn als in Toscane, Italië. Wij kunnen iedereen dit dan ook aanbevelen, mooi weer krijg je er gratis bij!.

Liefs van Angelique & Frans

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.