Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Maike en Ruud

Getrouwd in april 2017 in Radda in Chianti regio Toscane

In september 2016 kwamen wij in contact met Mariska om ons te helpen bij het organiseren van de bruiloft in Italië.

"Vanaf dag 1 hebben wij een ontzettend goede samenwerking gehad. Mariska stuurde ons informatie over verschillende locaties die wij in oktober 2016 hebben bezocht. De locatie wilde wij graag met eigen ogen zien en de sfeer proeven voordat wij een besluit namen welke locatie het moest worden. Mariska had alle afspraken gemaakt met de locaties. We werden overal heel leuk ontvangen en hebben uiteindelijk de locatie in Toscane gekozen. Een prachtige locatie in Radda in Chianti. de locatie beschikte over verschillende mogelijkheden om zowel alles buiten als binnen te kunnen doen en al onze gasten (37+ kinderen) konden op de locatie overnachten.

In maart zijn wij nogmaals naar de locatie afgereisd om het eten te proeven en een aantal zaken te bespreken met de locatie zelf. 29 april 2017 was onze dag in het prachtige Toscane.

De dag voor de bruiloft kwam Mariska ook naar de locatie om het draaiboek nogmaals door te nemen en delaatste puntjes op de i te zetten. De gasten kwamen aan op vrijdagmiddag. We zijn gestart met een wijnproeverij en de pizza avond. Dit was al een groot succes.

Om de gasten elkaar beter te laten kennen hebben we eenquiz gedaan waarbij de gasten gehusseld in groepjes werden verdeeld. De volgende dag begon met een heerlijk ontbijt waarna we om 12:00 met z'n allen verzamelde om te gaan picknicken in de wijngaard. De ceremonie was aan het einde van de middag in de tuin. aperitief en het diner waren ook in de tuin.

Het diner was aan een lange tafels die prachtig was gedekt. Het eten was overheerlijk en onze gasten hebben echt genoten. Na het diner aan tafel was het moment om de taart aan te snijden en konden onze gasten genieten van een uitgebreid dessertbuffet. Het feest kon natuurlijk niet ontbreken en hebben wij tot in de late uurtjes  gefeest.

Mariska heeft op de dag zelf geregeld dat al het personeel werd aangestuurd en zij zorgde ervoor dat alles op zijn plek stond. Mariska stond heel erg open voor onze eigen ideeën en heeft alles heel goed gecommuniceerd met de locatie.

Wij hebben een geweldige bruiloft gehad, het was echt een sprookje! Alles wat wij in ons hoofd hadden is gelukt! Wij zijn Mariska heel erg dankbaar voor haar hulp. Echt een aanrader!"

Maike & Ruud 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.