Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Danielle en Niels

Getrouwd in juli 2018 in Certaldo regio Toscane

Fotograaf: QualcosadiBlu

De bruiloft van Niels en Daniëlle

Slechts negen maanden voorafgaand aan onze bruiloft kwamen wij via internet bij Mariska terecht. Via de eerste contacten met haar kregen wij een goed gevoel bij haar. We vroegen haar om onze bruiloft te organiseren.

Vrij snel kregen wij enkele trouwlocaties voorgesteld. We kozen voor Certaldo Alto. Alleen het idee al om in een oud dorpje te trouwen dat bereikbaar is met een kleine tram, vonden wij heel romantisch.
Enkele weken later hadden wij onze eerste ontmoeting met Mariska: een hele aardige, vriendelijke en behulpzame vrouw. Tijdens dit gesprek werden al onze vragen beantwoord. Ze ging er direct mee aan de slag. Wij hoefden alleen maar ideeën op te doen en die naar haar door te sturen. Zij zou dan voor ons nagaan in hoeverre dit geregeld kon worden en wat de kosten zouden bedragen.

Twee dagen voor de bruiloft vertrokken wij samen naar de trouwlocatie. Wij waren nog nooit op de locatie geweest en het was dan ook een hele verassing voor ons. Het was meteen geweldig.
We verbleven met bijna alle gasten in Hotel Certaldo. De dag voor de bruiloft kwamen de andere gasten aan en vond ook de ontmoeting met de tolk plaats. ’s Avonds genoten wij met zijn allen van een heerlijke pizza avond in het restaurant van het hotel. Op deze manier leerden alle gasten elkaar kennen.

De dag van de bruiloft was perfect. De locatie was prachtig, net als de omgeving. De ceremonie was ook erg indrukwekkend en behoorlijk emotioneel. Zowel voor- als na afloop van de ceremonie stonden toeristen te wachten om ons te fotograferen en te feliciteren. Ook de lokale bewoners feliciteerden ons met ons huwelijk. Na afloop gingen wij naar een klein restaurantje, waar wij met alle gasten gingen proosten op ons huwelijk.
Het huwelijksdiner vond ’s avonds in de tuin van het hotel plaats. We zaten met zijn allen aan een lange tafel versierd met bloemen. Na afloop van het diner sneden wij de bruidstaart aan die precies op het plaatje leek die wij naar Mariska hadden gestuurd.

Wij kijken terug op de mooiste dag uit ons leven tot nu toe. Alles was perfect geregeld. Mariska heeft ontzettend haar best voor ons gedaan. Wij zijn haar dan ook erg dankbaar hiervoor. Wij raden iedereen aan om in Italië te trouwen. Dit maakt jullie trouwdag nog specialer. Mariska zal jullie daar ontzettend goed bij op weg helpen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.