Sinds 2002 specialist voor trouwen in Italië!

VOLG ONS
facebook Pinterest 64 linkedin 64 googleplusinstagram

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Renate en Leo

Getrouwd op 4 & 5 juli 2015 in Lazise, Gardameer

Huwelijksweek Renate & Leo - verslag                  

Lieve Mariska,

Onze bruiloft aan het Gardameer was geweldig! Op zaterdag 4 juli 2015 zijn wij getrouwd in het gemeentehuis van Lazise aan het Lago di Garda. Op zondag 5 juli 2015 vond de sluiting van het huwelijksverbond plaats in de San Nicolo kerk aan de oude haven van Lazise. Mede dankzij jou inzet zijn het twee onvergetelijke dagen geworden, die wij samen met onze gasten voor altijd in ons hart koesteren.

Er moest veel georganiseerd worden. De ceremonies in het stadhuis en de kerk, de tolk, het hotel, de ontvangst en het vervoer van de gasten, de lunch, de partyboot, het huwelijksdiner, de bruidstaart, de versieringen, de fotograaf en ga zo maar door. Jij bent er van het begin af aan bij betrokken geweest en hebt ons altijd perfect geadviseerd en geholpen.

Onze Nederlandse fotograaf, Hans Helmink, die in Italië woont, is trouwens ook de beste die je je maar kunt wensen. Wat een vakman is hij. De hele reportage verliep op een ontspannen en gezellige manier.

Onze trouwdagen zijn nog mooier verlopen dan we ons van tevoren konden voorstellen. En het was erg prettig om met jou samen te werken! Heel veel dank daarvoor.

Liefs,

Leo en Renate van Belzen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.